Maj 20

Små söta valpar!

Nu är valparna födda och det blev 2 hanar och en tik. Döpta är dom med, brukar alltid göra det, så att man kan skilja dom åt! Vad dom sedan kallas i sina nya hem, kan var något helt annat. Tiken ” Saga ” , stannar hos oss. Hanarna kallas Vilgot,den mörkare och något mindre, och Algot! Allt har gått fint, mor och barn mår bra!5dygn 029

5dygn 034

Apr 21

Vicci väntar valpar!

019

Här är de blivande föräldrarna; SE U(v)CH FI UCH WUT JWW-14 Spårdax All For Love & EE CH NORD U(v)CH SE JV-12 SE VCH Privé Incanto Shine. ”Vicci” har varit på ultraljud och det var ett gäng i magen! Beräknad nedkomst kring den 12/5 . Jag ser mycket framemot denna kull, det var ett tag sedan sist, och pappa ”Sigge” har allt jag önskar hos en hane för att komplettera ”Vicci”. Båda har dessutom underbara temperament, vilket jag anser vara det viktigaste!

Sep 03

Sommaren är över!

Vi har varit runt lite här och var på utställningar under sommaren. Resultaten har varit jättefina för Privévovvar överlag! En dubbelchampion har tillkommit och det är SEVCH SEU(v)CH Privé Certo Cito , som gjort otroligt bra ifrån sig både i ringen och i spårskogen. STORT grattis till ägarna Birgitta och Per, jag är mäkta stolt över er! :) Min lilla SEJV-12 Privé Incanto Shine har skrapat ihop CK:n i B/J klass och nu inväntar vi 2-årsdagen, och jagar då det sista för championat. Anlaget och två 1:a pris Ökl. spår har hon också fixat. Under en resa till Danmark, knep hon certet och blev BIR.

Jag älskar den lilla varelsen, hon är så glad och duktig!Stort tack till valpköparna, som tävlat med sina vovvar så flitigt under våren och sommaren. Alltid lika spännande att följa! Någon utställning till innan vintervila, ska vi väl hinna med!

SEVCH SEU(v)CH Privé Certo Cito

Apr 06

Lite uppdatering!

Lite dålig uppdatering sista tiden. Men jag lovar bättring! Vi har iallafall varit till Boden på ÖNTK’s utställning i mars. SE JV-12 Privé Incanto Shine 2 bt med CK (lh kanin)och Privé Carpe Cordelium Exc. och inmätt kanin. En, som vanligt, kul resa med Monica Alm, Kennel Taxsams. Nu planerar vi våren och sommaren för fullt!


Fr. vä SE JV-12 Privé Incanto Shine & Privé Carpe Cordelium

Feb 05

Toklarama’s I Belive I Can Fly har blivit mamma! :)

Issi fick den 1/2 en liten tikvalp, som vägde 151 gram! Både valp och mor mår bra, mera information finns på Monica Alms sida http://taxsams.blogg.se

Dec 19

SE JV-12 Privé Incanto Shine

Vicci blev i helgen som gick, Svensk Juniorvinnare -12 ! Stockholm Hundmässa är årets sista utställning och det kunde inte ha slutat bättre! Lilla gumman min!Den glädje jag känner är ovärderlig, så himla skönt det var. Slår allt annat jag varit med om , faktiskt! Jag tror nog att det är så att glädjen jag känner, aldrig kommer att gå över…

Med detta önskar jag alla vänner en riktigt God Jul & Gott Nytt År! Vi ses igen 2013!

Dec 05

.

Okt 17

Vicci på utställning i helgen, som var!

Lillskruttan, följde med ”farmor” Rebecca på NTK:s utställning i Söråker. Fint resultat blev det!Brorsan Emil var också med , men får äta upp sig till nästa gång, han var lite för tunn! Privé Certo Cito blev inmätt som kanin, och fick nöja sig med excellent. Synd att jag inte kunde vara på plats, men nästa gång hoppas jag vi är tillsammans! <3

Okt 01

Toklarama’s I Belive I Can Fly 2 bt, med res CERT & res CACIB i Eckerö, VikingLine Int. dogshow!

Vi har varit till Åland denna helg, och tusan vad nära det var….Birthe Scheel dömde och Issi fick resCERT & resCACIB och slutade som 2 bt! tack för en trevlig resa alla kamrater!

Sep 12

C.I.E C.I.B NORD JV-10 NORD U(V)CH SE VCH Kung Karls Hunky Dory storslam i Högbo!

Vår Asta gjorde fantastiskt bra ifrån sig på 3-dagars SKK internationell utställning i Högbo! 1 BIR, 2 CACIB & CK alla dagarna, och placerad i BT, blev skörden och därmed två nya titlar. C.I.E & C.I.B ! Tack till Mia för fin handling under helgen! man kan inte annat än vara stolt över lilla Madame!

Tidigare inlägg «