«

»

Sep 03

Sommaren är över!

Vi har varit runt lite här och var på utställningar under sommaren. Resultaten har varit jättefina för Privévovvar överlag! En dubbelchampion har tillkommit och det är SEVCH SEU(v)CH Privé Certo Cito , som gjort otroligt bra ifrån sig både i ringen och i spårskogen. STORT grattis till ägarna Birgitta och Per, jag är mäkta stolt över er! :) Min lilla SEJV-12 Privé Incanto Shine har skrapat ihop CK:n i B/J klass och nu inväntar vi 2-årsdagen, och jagar då det sista för championat. Anlaget och två 1:a pris Ökl. spår har hon också fixat. Under en resa till Danmark, knep hon certet och blev BIR.

Jag älskar den lilla varelsen, hon är så glad och duktig!Stort tack till valpköparna, som tävlat med sina vovvar så flitigt under våren och sommaren. Alltid lika spännande att följa! Någon utställning till innan vintervila, ska vi väl hinna med!

SEVCH SEU(v)CH Privé Certo Cito

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>